auto pech....
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
25 September 2011 | Nederland, Amsterdam
En toen kwamen Ard en Thijs en ik met mijn auto vol bijna tegelijk bij onze kavel. Daar waren ze weer lekker bezig. Alles is nu afgevuld. Eén muurtje is afgebroken omdat het erg bochelig was (iets te levendig....) Dat wordt maandag overnieuw gemetseld. Dan de afvoerbuizen erin en het cement erop.
Gistermiddag hebben we relaxed gebarbecued, toen de kinderen uit school waren. Eerst plensde hier een bak water uit de lucht, maar evengoed kun je een uurtje later weer lekker buiten zitten. Nee, we mogen zeker niet mopperen over het weer! Vorig jaar om deze tijd regende het veel en veel meer. Wat niet is kan nog komen....
Toch was het gistermiddag niet zo zonnig. We zijn wel naar de baai geweest, maar dan is het toch minder lekker. Dus vanmiddag zijn we maar weer gegaan, toen scheen de zon wel.
Theo en Arjan zijn naar de kavel geweest om losse stenen te stapelen. Ze zullen morgen wel spierpijn hebben! Stoere jongens, ferme knapen.
Hopelijk wordt mijn auto komende week ook gemaakt, want het optrekken gaat niet geweldig. Soms toch niet zo handig, een automaat.
Bij Ard moeten er nieuwe bougies in. Dat willen ze best doen op school, maar dan zijn ze wel een tijdje bezig. Dus dat moeten we nog even goed plannen.