wateraanvoer/waterafvoer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu wateraanvoer/waterafvoer - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

wateraanvoer/waterafvoer

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

28 December 2011 | Nederland, Amsterdam

Water hebben we, al zitten de kranen er nog niet op. En het kan ook afgevoerd. De loodgieter is er klaar mee. Dat is mooi.
Schilder en tegelzetter moeten nu heel hard aan het werk. De wc's moeten morgen geplaatst. Ook wel handig.
De voordeur kan er morgen in. En dan gaan we zelf morgenavond de vloer doen, eerst polijsten en dan de coating. In elk geval de slaapkamers.

Verder zal ik zien nog wat nieuwe verhuisdozen te scoren. Want na sinterklaas enzo zijn de dozen verdwenen. Gebruikt bij allerlei surprises. Er staan ook nog veel half-volle dozen, die kunnen bijgevuld. Als ik er bij kan, tenminste. Want alle binnen-deuren liggen nog hier in de schuur.
Maar morgen komt een container. Die zetten we in de tuin, daar kunnen alle spullen in van het appartement en alles wat we nu nog over hebben. Scheelt veel troep in huis.

Vanmorgen heb ik een spelletje Kolonisten gedaan met Thijs. Die snapte het heel snel. Hij won zelfs. Vanavond nog een keer, won hij weer. Morgen wil hij natuurlijk weer. En dan hoeft u niet meer te helpen, zei hij. Ik ben benieuwd.
Vanavond heb ik ook nog een spelletje regenwormen gedaan met Ellen, en die won ook al glansrijk! Wat een afgang voor mij.

Ard is nog met Theo en Arjan de stad in, vuurwerk kijken. Ze hebben op verschillende plaatsen shows en dat vinden die mannen leuk om naar te kijken. Vanaf vandaag mag het vuurwerk verkocht worden en mag het ook afgestoken worden. Je hoort wel het één en ander knallen, maar het is bijna allemaal ver weg. Ik heb het idee dat er hier op het park nog niets afgestoken wordt.
Theo en Arjan hebben vanaf ons nieuwe huis vanmiddag al zitten bekijken hoe goed ze het allemaal kunnen zien, zaterdagavond.
Uiteraard gaan ze zelf ook vuurwerk inslaan. Dat schijnt het toppunt te zijn van het jaar. Daar heb ik geen last van. Ik zie het wel. :)