feestje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu feestje - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

feestje

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

20 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Gisteravond hebben we hier de verjaardag van Janwillem gevierd. Surprise!! Het was beregezellig, maar te laat om daarna nog een verhaal te schrijven. Tenslotte ging de wekker vanmorgen weer vroeg.
Janwillem had gevraagd of hij op Veeris kon eten. Daar hadden ze gezegd dat dat goed was. Ondertussen hadden we met elkaar een bbq georganiseerd met nog meer vrienden.
Met een smoes hadden ze Janwillem gisteravond meegenomen onze kant op. Dat de bananenplant nog bij ons langs gebracht moest worden. Tot hij op de oprit wel erg veel auto's zag staan.
Onze kinderen waren heel blij dat ze eindelijk eens bij een feestje mochten zijn. Ellen en Thijs lagen veel te laat op bed... Maar het was geslaagd.

Vanmorgen was ik weer op de Dividivi. Terwijl ik bezig was om boeken te poetsen kwam er een juf met een groepje kinderen bij zitten. Ze gingen een taalles doen.
Ik heb zo gelachen (in mezelf). Ze kwamen woorden tegen die ze niet kenden: eikenboom (wat is dat juf?), en ze moesten van dingen aangeven of je dat in een bepaalde winkel koopt. Melkboer, supermarkt en nog een stuk of 6. Stond er bij melkboer: karnemelk, kaas, boter, koeien... Waren er toch een paar die ook de koeien bij de melkboer wilden kopen. En dan serieus blijven! :)
De juffen mochten ook boeken uitzoeken die anders weggegooid worden. Iedereen duikt enthousiast in de dozen. Ook de kinderen. Het is maar goed dat de juffen daar toezicht op hielden. Want anders hadden ze de kasten ook geplunderd. Zo te zien willen ze best lezen!

• 20 Juni 2012 - 20:11

Gertjan:

liefe mensen bedankt voor het geslaagde avond supper hoi om dit zo te zien

• 22 Juni 2012 - 08:40

Klariek:

leuk dat jullie een feestje hebben georganiseerd voor hem:)

haha zal best dat alle boeken dan weer overhoop zouden liggen,
    veel plezier met de boeken:P