met man en macht... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu met man en macht... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

met man en macht...

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

13 December 2011 | Nederland, Amsterdam

de bouw gaat volop door... een uitgebreider verslag volgt later, nu vast de foto's

Vanmorgen ben ik al om kwart over 8 gaan kijken op de bouw. En ja hoor, ook de vloeren-mannen waren er. Wat een opluchting.
Later op de ochtend is Ard er nog heengegaan. Ze hadden de goot voor de douche nodig. Niet dat die er al in zit, maar voor het afmeten. Ofzo.
Op de foto's kun je zien dat het huis nu bijna helemaal gestucd is, achter nog een stukje, de zijkantjes van het dak nog en langs de voorporch.
Verder zijn de vloeren aan de rechterkant gedaan. Mooi glad! En links is het grove werk ook al gedaan.

Vanmorgen had ik voor de laatste keer dit jaar Papiamentu. Ik vind het leuk om te leren, maar het is ook gewoon gezellig. Gelukkig gaan we nog een poosje door na de vakantie.

Ellen had weer een toets van de tafels: weer een 10. We oefenen ook bijna elke dag met onlineklas. Handig hoor! Op netheid had ze een 8-. Eerlijk gezegd vind ik het ook belangrijker dat ze de tafels goed kent dan dat ze het allemaal recht naast en onder elkaar op papier krijgt. Maar dat zeg ik niet tegen haar....

Thijs had een vriendje te spelen. Ze hebben zich erg goed vermaakt met lego en Playmobil. Dat jongetje is de oudste thuis (van 4 kinderen) en hij was verbaasd over de hoeveelheid Playmobil die wij hebben. Maar ja, Thijs is de jongste, dan krijg je dat. Overigens hebben we ook nogal wat tweedehands spul. Vaak ziet dat er nog mooi uit en is het stukken goedkoper.

• 13 December 2011 - 22:07

Rienke:

Ziet er al mooi uit, hoor. Inderdaad die veranda is erg aantrekkelijk. Zal wel fijn zijn om er straks echt te gaan wonen... Nog even geduld... Hoe gaat het verder met jullie? Wij genieten hier lekker van ons houtkacheltje, wat een ander leven!

• 14 December 2011 - 08:40

Joke Schenk:

Hoi allemaal daar.

Wauw... wat wordt het mooi. En Mariette, krijg je een echte inloopkast......?
    Of zag ik dat verkeerd? Daar dromen toch alle vrouwen van? Ik ken er nog een leuke bier reclame van.
    En leuk dat Najib (nog een grote ster van mij) naar Curacau komt, het lijkt soms bij jullie 1 grote vakantie. Eerst komt Guus en dan nog Najib, het kan niet op.
    En wat leuk dat de jongens weer zo goed gaan met judo. Tja, de Zeewolder actueel heeft nu elke keer plek over op de sport pagina nu Theo hier niet meer in de krant staat elke keer.
    Hier regent en stormt het al een paar dagen, bleh...!
    Maar goed, dan zijn de boeren ook weer blij.

Groetjes en liefs voor jullie allemaal,
    Joke Schenk.

• 14 December 2011 - 12:36

Ard En Mariette Vreugdenhil:

Haha, Joke, dat is fotoshopping..... Nee, Ard heeft die foto genomen vanaf de porch, door ons slaapkamerraam en die hele ruimte die je nu ziet wordt, van voor naar achter, onze slaapkamer, de badkamer en Arjan zijn slaapkamer. We hebben een Ikea-kast voor onze kleren. Maar die moet nog helemaal in elkaar.

• 14 December 2011 - 14:13

Marjon:

Zo hee dat gaat een erg mooi huis worden!!! en het gaat nu ook echt heel erg sne":)
    Ellen wat super, weer een dikke 10 wat goed van jou!!!

Liefs x