even snel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu even snel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

even snel

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

01 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam

Een kort berichtje. Wat een andere sensatie, vuurwerk in je korte broek. Theo en Arjan hebben volop genoten (en Ard ook, met zijn harde knallen) Verder was er heel mooi vuurwerk te zien, overal om ons heen. En omdat we best hoog zitten konden we alles goed zien. Lekker op de wind.
Thijs was niet meer wakker te knallen. Hij viel om een uur of 10 in slaap. We hebben nog geprobeerd om hem om een uur of kwart voor 12 wakker te maken, maar er was geen beginnen aan. Hij ging op de bank liggen, nadat we uit de bijbel hadden gelezen en gebeden. En daarna weet hij niks meer, tot zijn grote frustratie.
Nu gaan we de zondag vieren: rustdag. Dan kunnen we er morgen weer hard tegenaan.

• 01 Januari 2012 - 20:33

Anja:

Mooi vuurwerk! En wat een tevreden lachende Mariette. We hopen dat jullie een rustige zondag hebben gehad en sterkte met al het werk dat wacht.