Plafond gewit
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
19 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
Hij begon gelijk met het schuren van de tweede badkamer. Daarna ging hij door met het plafond in de kamer.
Allemensen, wat een stof geeft dat. Dat wist ik natuurlijk wel, maar het is niet leuk! Dit had ik liever gehad voordat we verhuisd waren.
Maar goed, het ergste is weer geweest. Het grootste deel van het plafond is zelfs al gewit. Morgen moet er nog een laag overheen. Dan komen ze weer met z'n tweeën. Als het plafond dan klaar is zakken ze af naar beneden. Ard wil nog een haak in het plafond draaien: om slingers aan op te hangen. Nu kan hij er makkelijk bij met die steiger. Zo hoog kom je nooit weer. Pas bij de volgende schilderbeurt.
De jongens zijn net weer naar judo geweest. Dat hadden we vorige week nog maar even overgeslagen
Spannend hoe de kamer er morgenavond uitziet. Ard blijft dan een nachtje op Bonaire, voor de CHE. Als hij dan vrijdag aan het eind van de middag thuis komt, dan kunnen de lampen in de kamer opgehangen. En met een beetje geluk hebben we dan ook gewoon stroom!
Net heb ik gedouched, maar koud is nu wel echt koud! 's Middags is het water in de leiding best aangenaam lauw, maar 's avonds is het gewoon koud. Beetje spijt dat we niet toch warm water erbij hebben gedaan....
O ja, Anja, onze jongens doen niet zelf mee aan de uphill challenge. Dan moet je in elk geval een goede fiets hebben (en niet een gewone goedkope van de Cost-u-less...) Misschien meer iets voor Herman, volgend jaar??
19 Januari 2012 - 06:18
Lukas:
Huh? Een koude douche...? brrrr... -
19 Januari 2012 - 16:05
Stijnie:
Het gaat richting de finish...... gelukkig! Nog even volhouden en straks, als het klaar is en het leed geleden, eindelijk genieten!
Maar al met al zijn jullie allemaal meer dan bikkels! Petje af!
Na je koude douche kun je gelukkig de warmte weer instappen, wij stappen na de warme douche de kou weer in......bibbers.....