kit - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu kit - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

kit

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

09 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam

Vandaag zijn de ramen aan de buitenkant gekit. Haha, dat schiet op. Verder is een kapot raampje vervangen bij Arjan en zijn er 2 draaiknoppen opnieuw ingezet, die stuk waren. Nou, dan zijn we ook ineens klaar. Maar niet heus.
Overigens: alle beetjes helpen. En de regen kan komen, het zal niet meer naar binnen regenen... Het regent sowieso niet zo hard.
De loodgieter zou vandaag of morgen komen. Aangezien hij vandaag niet is geweest, hou ik mijn hart vast dat hij morgen ook niet komt. Wellicht ben ik nu te negatief, maar hoe zou dat nu komen.
Gisteravond is Bob langs geweest. Hij wilde nog het één en ander weten over de taal, de manier van spreken en andere dingen waar hij op school tegenaan loopt. Het was erg gezellig. Zo gezellig dat er geen verslagje meer vanaf kon. En de wekker ging wel héél vroeg, vanochtend.
Vanmorgen heb ik de kamer eens uitgebreid gesopt. Er waait me een hoop stof en zand naar binnen. Als ik de emmer leeggooi blijft er een lading zand in achter, dat heb ik in Nederland nooit gehad. Maar goed, dat is voor even weer netjes. Wel een lekker gevoel, trouwens.
Vanmiddag zijn Ellen en Thijs met opa en oma mee geweest naar Daaibooibaai. Daar hebben ze klei gezocht en gespeeld. Dan is het thuis echt rustig. Theo was al op tijd thuis. Met de bus, want Ard bleef tot vanavond op school.
Er was een staking bij Aqualectra. Ze hebben de halve stad zonder stroom laten zitten. Wij hadden wel stroom...Wat een geluk als je aan deze kant woont. We zijn al vaak de dans ontsprongen.

Nu heb ik net de ontknoping van Wie is de Mol gekeken. Toch weer verkeerd gegokt. Eén troost: half Nederland dacht dat Liesbeth de mol was. Het was weer een leuke serie, jammer dat het afgelopen is.

• 09 Maart 2012 - 09:10

Marrianne:

Tja, en wat gaan we nu doen als de Mol er niet meer op is??? Hahahahah