palmpjes in de tuin - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu palmpjes in de tuin - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

palmpjes in de tuin

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

10 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen ben ik bij een kwekerij langs gegaan. Op aanwijzing van Ard. Tijd voor actie in de tuin.
Kom ik daar, verstaat die mevrouw alleen Papiamentu. Mi ta papia un tiki Papiamentu. Ze lachte en we zijn samen door de tuin gegaan. Ik begreep niet alles wat ze mij probeerde te vertellen, maar zij begreep in elk geval wel wat ik wilde hebben. 5 palmpjes niet van die hoge waar kokosnoten aan komen, maar van die soort waar je in Nederland 1 in een pot binnen hebt staan. Tenminste, wij hadden er 2 in de kamer. Hier zet je ze in de tuin. Verder heb ik een stuk of 6 Oleanders gekocht en nog 6 Bougainvilles. Kan Theo beginnen om gaten te graven... Tijd genoeg na het studeren! Dachten wij. Theo is hier iets genuanceerder over :)
Ik denk dat we nog wel een bananeboom willen. En voor de rest moeten we er nog eens goed over nadenken.

Kom ik vanavond thuis na de Bijbelstudie, zitten Ard en Theo nog naar een film te kijken. "De erfenis" iets van 8 DVD's waar per DVD 3 afleveringen op staan. Dat gaat nog even duren!

• 10 Mei 2012 - 04:52

Mamma Vreugdenhil:

Begin meteen maar met stekken van de oleander.lukt heel gemakkelijk 'Blijkbaar is er niets van de bui terecht gekomen. kon hem ook niet vinden opYR.no groetjes en Theo graaf ze. (o)ma

• 10 Mei 2012 - 05:00

Anja:

Zo, oma Vreugdenhil is vroeg wakker. Ik vroeg me ook al af wat er van die bui is geworden. Uitgeslapen Ard en Theo?

• 10 Mei 2012 - 10:56

Ard En Mariette Vreugdenhil:

De bui was ongeveer uitgedoofd voor hij bij ons eiland was aangekomen. We hebben wel de flitsen gezien en regen gehad, maar niet extreem. Scheelt weer water geven aan de planten....:)