Toch niet.....
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
30 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam
Dit is echt Antilliaans. Geen haast, doe vandaag niet wat je morgen ook nog wel kunt doen...En dan eens zien wanneer de fundering gestort wordt. Dat zou vanaf 1 augustus gaan beginnen.
Dus die wekker gaat wel gezet worden, morgenochtend. We moeten er ook wel foto's van maken, vanzelf. Een heuglijk moment.
Vanaf maandag gaan we ook de krant krijgen. D.w.z. de Amigoe, dat is hier DE krant, zeg maar, de Zeewolde Actueel van Curacao (en dan alle dagen). Voor de rest zijn we afhankelijk van Dolfijn.fm, dan krijg je het allerbelangrijkste nog mee uit Nederland. Elk uur een minuutje (hooguit) nieuws uit Nederland en dan de rest van het nieuws van Curacao.
En NOS.nl. Ard en Theo houden dat goed bij, maar ik denk er niet zo vaak aan. Dan merk je dat er veel langs je heen gaat.
Televisie hebben we hier niet. Er is ook niemand die er naar vraagt. Al vertelde Ellen dat ze bij Nadine wel televisie had gekeken. Dat was wel weer leuk geweest. Straks in ons eigen huis gaan we wel proberen wat er kan. Of de tv het doet, wat er te ontvangen is. En anders kunnen we altijd nog een DVD er in doen. Die hebben we wel meegenomen.
Vandaag heb ik nog een kruidcake gebakken. Makkelijker kan het ook niet: beetje water bij het meel, even roeren en doe maar in het blik, in de oven, klein uurtje en klaar is Kees.
De kinderen kwamen om de beurt kijken omdat het zo lekker ging ruiken. Het ruikt naar pepernoten, zei Theo verbaasd. Klopt jongen, er zit speculaaskruiden in.
Daar gaan we morgen lekker van genieten. Met de visite. Want morgen wordt het laatste matras opgehaald en de lakens en een werkbankje dat wij meegenomen hadden vanuit Nederland, in de container welteverstaan (niet in de koffer).