eerste logeerafspraak gemaakt.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu eerste logeerafspraak gemaakt.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

eerste logeerafspraak gemaakt..

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

13 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Ellen heeft haar eerste logeerafspraak binnen. Die gaat 2 juli naar haar vriendin Zita. De dag daarna mogen ze samen helpen bij een vakantieplan op het kinderdagverblijf waar ze vroeger zelf naar toe ging.
'Vakantieplan' is hier een begrip. Aangezien veel kinderen niet op vakantie kunnen, wordt er aan alle kanten van alles georganiseerd om de kinderen van groot tot klein bezig te houden. Als je hier op vakantie wilt gaan, moet je wel met het vliegtuig, dus duur. Dus dat kan niet elke vakantie... Tel daarbij op dat veel ouders werken. Goed idee, om dan de kinderen bezigheidstherapie te geven. Al kost dat over het algemeen ook een lieve duit. Misschien dat onze kids nog wel een dagje gaan, maar geen 2 weken.
In elk geval mag Ellen gaan helpen bij de peuters. Helemaal leuk voor haar, want ze wil misschien later ook iets met peuterspeelzaal of kinderdagverblijf gaan doen!

Arjan kreeg de uitslag van de EFO. Nederlands had hij heel goed gedaan, rekenen ietsje minder. En Papiamentu was net beneden de voldoende. Een mooie lijst voor iemand die net een jaar op het eiland is...de vakantie is verdiend en daarna lekker door op de nieuwe school! Hij kreeg gelijk ook zijn rapport, heel goed. Eigenlijk hoeven ze niet meer naar school. Daarom gaat Arjan morgen met Ard mee en Theo ook: de container verder leeg halen. Al die klussen en dat gerotzooi hier in de tuin zijn ze ook wel zat, inmiddels.

Ik (Ard) heb vandaag te horen gekregen dat het bestuur mijn benoeming voor 100% als Facilitair Manager heeft geaccordeerd... Dat betekent dat ik vanaf 1 juli volledig voor de VPCO werk en de CHE geen werkgever meer is. De afgelopen maanden hebben we hier al naar toe gewerkt en ben ik steeds meer voor de VPCO gaan doen als lid van het nieuwe managementteam. We hebben nu formeel ook het bovenschoolse team rond en ik ben erg blij dat we samen door kunnen bouwen aan een nieuwe organisatie. Ik blijf de projectorganisatie ook nog verzorgen, maar dat is een proces waarin we steeds verder afbouwen (daar zijn het projecten voor...)Het proces van afscheid nemen van mijn baan in Nl is helaas anders gelopen dan we graag zouden willen, maar het vizier staat nu helemaal gericht op Curacao en de VPCO... al met al zijn we nu een hele VPCO-familie, van management tot bibliotheekbeheerders en kids op verschillende scholen. Vrijdag gaan we op kantoor een happy hour vieren ter gelegenheid van mijn verjaardag en baan, hopelijk vieren we dan ook de afronding van een goede week aan examenuitslagen en afrondingen, voorlopig is het deze week nog spannend en erg druk op de scholen. Pieken in de laatste weken!

• 13 Juni 2012 - 07:29

Harm:

Ard, gefeliciteerd vriend. Respect voor je aanhoudende inzet voor de VPCO. Prachtig die 100% baan. Geweldig ook om te zien hoe God zorgt. Daarom bovenal alle eer aan Hem!

Succes verder allemaal deze laatste week van pieken. Er wacht jullie straks een heerlijke vakantie. Geniet en 4 het leven!