Zondag, rustdag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Zondag, rustdag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Zondag, rustdag

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

11 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen waren we om kwart over 8 bij de kerk. In 1 keer goed gereden. Tenminste, ik reed op de Schottegatweg, dat is de ringweg, een afslag te ver, maar ik wist dat als ik linksaf ging, ik ook wel goed uitkwam. En dat was zo.
We hadden een mooie preek van een dominee uit Nederland, die hier met vakantie is. Over dat je niet achterom moet kijken, maar vooruit! Vroeger was niet alles beter (dat lijkt soms zo) maar we zijn op weg naar het nieuwe Paradijs. Dan is alles pas goed. Fijne preek. Daar moesten we het ook weer een week mee doen, want in de vakantie is er om duistere redenen geen middagdienst. Jammer!
Na kerktijd heb ik Ard nog even op de skype gesproken. Die moet nog 1 dagje in Ede doorbrengen: een afsluitingsdag waar hij onmogelijk gemist kon worden......ja, ja. Dus dinsdagmorgen vroeg heeft hij het vliegtuig weer, deze kant op. Hij hoopt dan hier om kwart voor 2 's middags te landen.
Ik heb heerlijk in de tuin in mijn boek zitten lezen. De kinderen waren weer aan het pokeren. En zwemmen. Eigenlijk had Ellen nog wel naar de baai gewild, maar ik had er niet zo'n zin in. Misschien morgen weer.
Tot aan het avondeten ging het prima. Toen was alle rust op. Met elkaar hebben ze flink de boel op stelten gezet! Lachen, gieren, brullen. Als de een ophield begon een ander weer. Grrrr.
Uiteindelijk zat Thijs op zijn kamer, Ellen op haar kamer, Arjan moest mij helpen met de afwas en Theo ging stofzuigen. Als je ze maar aan het werk zet, dan stopt het wel ergens.
Toen Thijs in bed lag en Ellen gedouched was vroegen Theo en Arjan of ze nog in het zwembad mochten. Nou, vooruit dan maar, als ik jullie niet hoor!! En dat ging goed. Dus die zijn nu weer uitgeraasd, denk ik.
Eerst gingen ze nog rondjes rijden om het zwembad op hun eenwielers! Ik zat echt te wachten op de plons. En die kwam. Ik liep net in de kamer. Toen hoorde ik niks meer. Tot Theo zich niet meer in kon houden en begon te lachen. Had hij een emmer in het zwembad gegooid, hopend dat ik alarm zou slaan. Dat deed ik dus niet, maar ik was wel geschrokken, alleen dat had hij weer niet helemaal in de gaten. Ik was er niet helemaal ingetrapt. Stelletje boeven.

• 11 Juli 2011 - 00:45

hahahahah en u maar denken dat ik braaf aan het vegen was buiten
    beetje met ellen en thijs aan het praten dus zo braaf waren we niet

• 11 Juli 2011 - 09:18

Jacolien:

haha, stiekem vind ik het wel een goeie grap hoor theo :P

• 11 Juli 2011 - 12:07

Petra:

ARD was here! Hij heeft gezellig koffie bij ons gedronken en bitterballen gegeten. Hij mist jullie ont-zet-tend.... ;-)

• 11 Juli 2011 - 12:38

Elly:

Hoi Mar,

Je redt het zo te lezen goed alleen met de kids, zit in ieder geval pit genoeg in de jongens.
    Wij zijn net terug van een gezellig weekend t.g.v. het 60-jarig huwelijk van Koos z'n ouders wat we in Moergestel in een heel groot huis met 19 personen gevierd hebben.
    Zondag , was een verrassing, kwam de familie barbecuen, alleen hadden een paar zich versproken en was het niet meer helemaal een verrassing, maar was heel geslaagd allemaal.
    Ook met m'n schoonvader, die onlangs z'n heup gebroken had is het soepel verlopen met hulp van deze en gene.
    Nu weer verder in huis proberen wat orde op zaken te stellen, gaat nog wel even duren voor alles geverfd is.
    Elly

• 11 Juli 2011 - 17:18

Marjon:

Geweldig haha:) Het is ook wel een stel hoor;)! Maar goed fijn om te lezen dat ze ook dikke lol met elkaar kunnen hebben, tis iest minder fijn voor jou op dat moment maar het gaat weer over;) Suc6 met het stel!!!

Xxx

• 11 Juli 2011 - 21:11

Mariette:

Ja, het is zeker een stel boeven. Nu doen ze weer een tikspelletje dat steeds maar door gaat. Af en toe zit er eentje boven in een boom enzo....