de rest van de zaterdag... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu de rest van de zaterdag... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

de rest van de zaterdag...

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

31 Juli 2011 | Nederland, Amsterdam

Het hoogtepunt gisteren was natuurlijk de start van de bouw, Mariette schreef er al over, maar er is meer te vertellen... gisteren is toch nog de rest van de kavel leeggetrokken, toen we vanmorgen even gingen kijken was het een megalap kale grond... nog niet alles is glad en strak, maar we hebben wel tot de kavelgrenspaaltjes overzicht en braakliggende grond.

Terwijl ik gisteren Blue Bay afreed om de Domino-pizza's te halen (tip: BBQ chicken.... hopi dushiiiii!) kwam er een megavrachtwagen (Mack) met oplegger het terrein oprijden. Op de voorkant stond groot geschreven: 'Power of God...' dat moest de eigenaar zijn van de loader die met pech op de kavel stond.
Ik was in de veronderstelling dat hij als panne-wagen zijn loader op kweam pikken, maar er is toch meer Power en energie op de kavel losgelaten dan ik dacht, de klus is toch nog afgemaakt. Dat was vanmorgen na kerktijd dus een mooie verrassing!

Er stoven een paar leguanen weg toe we de kavel opliepen vanmorgen en de bomen naast de kavel zitten vol met vogelnesten en de leguanen vallen er als rijpe appels uit de bomen... Nu snel een lesje slachten zien te regelen (Hermen: Help!!!) zodat we onze eigen sopi iguana (leguanensoep) kunnen koken.

De rest van de dag gisteren hebben we ook nuttig besteed, diverse keren contact met de airoman voor mijn auto, 's ochtends bezoek van een dame die ook voor de CHE werkt als supervisor, die (ook al toen ik er stageliep) op Capriles werkt en waar we samen heel wat lief en leed konden bespreken over de zorg op Curacao, wellicht dat er ook voor Mariette nog wat uitrolt, ze zijn met stichting Stepahead bezig met de organsatie van een congres over opvoedingsondersteuning dit najaar... 's Avonds hebben we een avond bijgepraat met mijn oud-stagebegeleider op Curacao, Marius Bremmer en zijn vrouw. We namen afscheid toen ik de THW/FD met diploma verliet, na die tijd is er veel gebeurd en alleen al aan de hand van ons levensverhaal is een avond zo gevuld met fijne gesprekken.

Verder hebben de kaap van 20.000 pageviews gerond op Waarbenjij.nu, dat hadden we niet verwacht, zoveel volgers en meelezers... Leuk dat jullie onze wetenswaardigheden zo volgen! Een aantal van jullie heeft zich ingeschreven voor het ontvangen van updates (zie de site voor de instructie hoe dat te doen) maar van veel lezers weten we niet wat jullie drijft en interesseert, laat eens weten met een berichtje of per mail wat je vindt en leest...

• 31 Juli 2011 - 16:30

Stijnie:

Tja, wat vind ik er van?
    Dat ik het gelijk elke keer lees zegt genoeg! Ik vind dat jullie supergoed kunnen schrijven en ik vind het heel erg leuk om jullie belevenissen te lezen!
    Houd vol! Ik ben een fan van jullie!

• 31 Juli 2011 - 19:01

Anita Kischemoller:

Wat ik ervan vind is dat ik zelf heel veel in jullie verhaal terug zie. Ook wij hebben al zoveel meegemaakt met o.a. stroomstoring en zoeken naar de juiste winkels en alles op z'n (zoals wij het benoemd hebben) Arubaans. Tja, ik kan genieten van jullie verhaalen. super. Groeten uit Zeewolde van ons allemaal en ga zo door!!!!! (P.S. Rob is net terug uit Aruba, tekort tijd om langs te gaan maar je weet het maar nooit......)