we raken steeds meer bekend...
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
25 Juni 2011 | Nederland, Amsterdam
Oh ja, we zijn net onze eerste overval misgelopen, 15 minuten nadat Arjan en ik ons ijsje bij Zuikertuintje op hadden gegeten (tractatie voor hard werken op een vrije dag...) werd de juwelier er overvallen. We zagen al 7 politieauto's ons voorbij jakkeren maar op de radio hoorden we dat het niet voor niets was. Nou, wij zijn lekker naar de baai geweest vanmiddag, da's beter dan de bajes!
25 Juni 2011 - 02:05
Mariette:
Ben je nog vergeten om te vertellen dat ik al mijn moed verzameld heb en helemaal zelf, alleen met Ellen, naar de supermarkt ben gereden! Boodschappen heb gedaan en daarna ook naar de baai ben gereden. Het komt wel goed....
En ook nog naar onze kavel gelopen om te zien hoe onze wildernis erbij ligt! -
25 Juni 2011 - 08:01
Pieter En Henriët:
Wat leuk om jullie belevenissen te lezen en fijn dat de kinderen zich ook zo leuk vermaken daar. We hebben even de foto's bekeken wat ziet het er allemaal mooi uit daar.
Veel plezier en succes met alles!
25 Juni 2011 - 10:02
Janneke:
Wat een ervaringen doen jullie op, maar ik ben trots op jullie allemaal.haha.
Heerlijk om deze verhalen te lezen, voelt of jullie toch dichtbij zijn.
x Janneke -
25 Juni 2011 - 10:44
Marjon:
Tjonge jonge wat hebben jullie al een boel gedaan! En Mariëtte zie je nou wel dat je daar kan auto rijden!!!!:) Goed gedaan!!! Door het lezen van jullie verhalen lijkt het net of jullie nog heel dichtbij zijn;) Succesm et allesn en ik zie uit naar het volgende verhaal:D
Dikke knuffel voor julie allemaal!!! XXX -
25 Juni 2011 - 11:01
Rob En Anita:
Hallo allemaal
Zoals beloofd............
Wat komen deze verhalen ons bekend voor. Zeker met het vij komen van de container!!! Wees geduldig en heb geduld dan komt het echt wel goed.
Bij ons komen er nu heel veel verhalen van onze tijd los.
Wat zal het voor jullie kids een ervaring zijn om dit allemaal te beleven. Geniet van deze "rustige tijd" als de container vrij komt dan is het net of je allemaal kado's mag uitpakken. Is ook leuk maar heel druk!!
Veel liefs uit een nat Nederland.
xx Anita