de eerste muur - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu de eerste muur - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

de eerste muur

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

14 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam

Vandaag zijn ze gaan metselen. En de eerste muur staat! Met de gaten van de ramen. Ard maakte zich tussen de middag nog ongerust: ze maken maar 3 ramen, dat klopt toch niet. Dus we bekeken de tekeningen. De andere 3 zijn kleine raampjes, van wc, badkamer en berging. En die beginnen hoger. Op de foto's van vanmiddag is dat al te zien.

Vanavond hadden we gemeentevergadering. Dan merk je dat je in een kleine gemeente zit. Niet iedereen was er. (Het percentage was alsnog vrij hoog, denk ik) Maar we konden met elkaar om de tafel in de zaal. We hebben zinvol vergaderd in goede harmonie. Verder kan ik er niet veel van zeggen. Dat is niet verantwoord.

Ineens zaten er aan het begin van de avond weer allemaal vliegende mieren binnen. Ligt het dan aan de maan die vol is?? Laurina was net bij ons en Ruben kwam even binnenlopen. Samen met Ard heeft hij nog even een rondje gereden in zijn nieuwe auto. En met Laurina hebben we een afspraak gemaakt om eens goed bij te kletsen. Kan pas over 2 weken, maar de afspraak staat tenminste.