geen ruimtelijk inzicht...
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
19 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Ik heb dus geen ruimtelijk inzicht. Fijn dat het nu zo ver is dat we door ons huis kunnen dwalen. Nu kan ik zien hoe het wordt: hier komt de keuken, hier onze slaapkamer enzovoort. Theo zijn kamer is helemaal af. Nou ja, dat wil zeggen: de muren zijn rondom klaar. Ik zei tegen hem: daar komt je bed, ernaast je bureau (onder het raam) en daarnaast je kast. Het is een Ivar-systeem van Ikea, we kunnen niet heel veel ermee schuiven. Whaaah, dan blijft er niks over van mijn kamer. Het is veel te klein! Riep Theo. Er zijn dus meer mensen die een beetje moeite hebben met ruimtelijk inzicht.
Wel lachen, want van onze kamer dacht hij helemaal dat het vol zou staan met ons bed. Dat er zelfs geen kast meer bij kon. Nu hadden we in Zeewolde wel een heel riante kamer. Maar ja, het is om te slapen. Voor de rest leven we toch vooral buiten.
Ook van de woonkamer kun je nu wel zien dat het niet heel groot is. Daartegenover staat dat de eetkamer op de porch wel 10x4 meter is, dus 40 vierkante meter....En daarbij nog heel veel tuin.
De jongens hebben al een paar vierkante meter geclaimd voor hun activiteiten: leguanenkooi, volière en wat ze verder nog gaan bedenken.
Ellen had vanmiddag een feestje. Die heeft eerst op school zwemmen gehad en daarna zijn ze naar kunuku-resort geweest om daar te zwemmen. Daar is een heel grote waterglijbaan, de grootste van Curacao. Altijd leuk!
Theo had vandaag een wiskunde toets. Volgens hem had hij minstens een 8. Dat zou heel mooi zijn. We wachten maar even af...
Ard heeft vanmiddag zijn collega Hedzer naar Hato gebracht. Die heeft het er weer opzitten voorlopig. Als hij weer komt hopen we in ons eigen huis te zitten.
Daarna hebben we mijn auto naar de garage gebracht. Hopelijk kunnen ze hem nu een beetje vlot maken. Ard heeft gelijk gezegd dat hij regelmatig langs komt om poolshoogte te nemen. Ze zouden er niet boos om worden, hebben ze beloofd.
Waarna we naar Ellen haar school gingen om het tussenrapport te halen en nog even met haar 'oude' juf te praten. Die voorlopig niet weer komt. Heel jammer. Maar ze moet het nu rustig aan doen voor de baby's. Zwanger van een tweeling, hier in de warmte, ik ben ook niet jaloers op haar!
Het tussenrapport zag er goed uit. Er blijft een stijgende lijn in zitten.
Het zou alleen goed zijn voor Ellen om ook Papiamentu te leren. Dus toch nog maar eens op zoek naar iemand die dat wil doen.
Wie weet, wil buurvrouw Roos dat wel doen, straks als we verhuisd zijn.
Morgen maar eens hard aan het poetsen, zodat het hier glimt als donderdag Herman en Anja komen.....:)
19 Oktober 2011 - 12:16
Marjon:
Wat fijn dat de bouw van jullie huis nu eindelijk zo ver is!!! En wat mooi dat het met Ellen zo goed gaat!!! Zeg maar dat ik het knap van haar vind;)!
Liefs van mij x -
19 Oktober 2011 - 15:45
Stijnie:
Ha Thijs, leuk om je zo dichtbij en zo mooi op de foto te zien! Over anderhalve week hoop ik je weer in het echt te zien. Nog leuker!
Jongens wees gerust, als het huis klaar is, blijkt het opeens veel groter te zijn dan je dacht en sta je er versteld van hoeveel ruimte je hebt. (ik spreek uit ervaring)
Gaaf om het huis zo te zien 'groeien'. -
19 Oktober 2011 - 16:07
Ard En Mariette Vreugdenhil:
Ha Stijnie, laten we daar maar vanuit gaan. Ard heeft gisteravond alle moeite gedaan om mij te overtuigen. Het komt wel goed, als straks onze spullen er eerst maar in staan. En trouwens, de muren staan nu, het kan niet meer veranderd worden.