dagje met vriendjes naar de baai - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu dagje met vriendjes naar de baai - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

dagje met vriendjes naar de baai

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

18 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Vanmorgen kwamen Daniël en Sarah. Daniël zit bij Ellen op school en ze spelen vaak samen. Goeie klik, zeg maar. En Sarah is de tweelingzus van Daniël. Al met al een gezellige boel. Broodjes in de tas, kaas, paprika en komkommer in de koelbox en gaan met die banaan.
Arjan en Thijs gingen ook mee. Arjan eerst min of meer gedwongen, maar eigenlijk wilde hij ook wel. Achteraf heeft ook hij voortdurend met de tweeling gespeeld. Genoeg te beleven bij ons op Blue Bay! De zee, het zwembad, de speeltuin. Zelfs als je 12 jaar bent :) Heerlijk toch?
Was ik toch de zonnebrandcrème vergeten. Niet zo handig. Het voelt nu een beetje warm op mijn rug. Dat komt omdat we niet zo vaak een hele dag gaan. Overigens heb ik de kinderen nergens over gehoord. Alleen alle wangen zijn vrij rood (en die van Daniël en Sarah donkerbruin...) voor de rest zijn ze allemaal al zo gewend aan de zon dat het wel goed ging.
Ik kon mooi mijn hoofdstuk voor de Bijbelstudie van morgen aan de baai doorlezen. Alle tijd!
Verder ben ik bezig met de boeken van Joel Rosenberg. Goeie schrijver :) Gelukkig heeft hij al veel geschreven. Ik kan nog even vooruit. Veel ook op E-books.
Ook Theo en Marco kwamen nog naar het strand. Toen alle gaten geplakt waren in de fietsbanden. Handige jongen, die Marco. Als Theo het in zijn eentje had moeten doen waren die banden nog in geen jaar geplakt. Nu verzeilden ze met fiets en al aan de baai, zonder handdoek enzo. Het was maar goed dat ik royaal brood mee had, want ze hadden nog niet gegeten.
Vanavond mochten Ellen en Thijs eindelijk een keer mee naar honkbal. Ard heeft eerst Theo en Arjan naar judo gebracht. Toen heeft hij Marco, Ellen en Thijs opgehaald. Zijn ze naar de stad gegaan. Daarna heb ik Theo en ARjan van judo gehaald, zijn wij ook naar het honkbal gegaan. Ben ik even binnen geweest. Waar Ard mij geprobeerd heeft de regels van het honkbal bij te brengen. Viel niet mee, :) Waarna ik met Ellen en Thijs weer naar huis gereden ben.