schilder in huis
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
26 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
Achteraf dacht ik: Had ik maar om 8 uur gebeld, dan was hij er misschien wel om half 9 al geweest...
Morgen komen ze weer samen. Je zou zeggen: dan moet die kamer toch wel klaar zijn.
De polijstmachine kwam pas morgenmiddag bij het uitleenbedrijf. Dus die haalt de aannemer dan morgenmiddag op, brengt hem hier. Dan gaat hij vrijdagmorgen gelijk vroeg aan het schuren. Sorry voor de buren.
In elk geval is er weer wat gebeurd. Heel fijn.
Ik ben dus lekker naar de bieb geweest. Wel een gek gevoel, iemand in je huis aan het werk laten, met al je spullen voor het grijpen. Ik vertrouw hem wel. Maar het is toch een raar idee.
Het was heerlijk om eens niet aan klussen, bouwen, verven, bouwvakkers enz. enz. te denken. Gewoon genieten tussen de boeken.
Vanmiddag ben ik toch maar weer in de badkamer gaan schilderen. Al die kleine randjes en richeltjes. Zo lastig langs de voegrand. Zelf kijk ik dan heel kritisch (en Ard ook) maar als je er goed bij nadenkt is het wel dom. Want je gaat echt niet elke keer als je de badkamer inloopt naar het plafond en de randjes staan staren. Toch wil ik het netjes hebben. En ik denk dat ik het zelf het netste kan. Erg hè?
Ard heeft al een boekje meegenomen over Charlotte. Voor onze reis naar Amerika. Met de gewonnen vouchers. We willen dan een lang weekend. Maar Theo zei: ga toch een hele week!
Lief van je, Theo, maar jij zit straks voor je examen, en we willen jullie toch niet zo lang "alleen" laten. Daarbij, we krijgen de reis dan wel gratis, maar het verblijf niet. Dus een lang weekend is mooi. We wachten nog even tot het daar iets warmer is....:)
26 Januari 2012 - 12:47
Stijnie:
Gelukkig dat deze schilder niet in de ziektewet zit en fijn vandaag je plafond heeft geschilderd!
Je zult er wel van genieten elke keer als het weer mooier is geworden. Zo'n mooi wit plafond, prachtig!
Nou, een (lang)weekendje-weg hebben jullie dubbel en dwars verdiend! Lief van Theo, hij gunt het jullie ook van harte. Nou, wij ook!
Als het zover is, is jullie huis af! Fijn idee hè! Verheug je er maar alvast op. -
26 Januari 2012 - 20:18
Anja:
Nog even doorzwemmen Jantje, wij zijn bijna in Amerika! Dat zeiden ze bij ons thuis altijd als iets lang duurde. Wel toepasselijk in jullie situatie. Al is het dan meer doorschilderen.
Bij ons zijn de deuren bijna klaar. Het ziet er prachtig uit. Ik hoop dat we er niet zo lang plezier van zullen hebben. in dit geval gun ik het graag aan een ander!