sinterklaas!!
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
04 December 2011 | Nederland, Amsterdam
Thijs kreeg een dik koord, vastgemaakt aan zijn bed, waar weer zijn knuffel aan vastgemaakt zat, zodat hij niet met zijn knuffel door huis heen kan lopen. En natuurlijk in het gedicht dat hij toch echt te groot wordt om te duimen. Tijd om het af te leren.
En voor Margriet hadden we met vereende krachten een mooi ganzenbord gemaakt met KLM-teksten. Dus mensen, als op de vlucht van dinsdag er weinig koffie enzo wordt geschonken, het eten te laat komt en de lichten maar niet uit gaan, dan komt dat omdat de bemanning zit te ganzenborden....:)
We hebben veel plezier gehad met elkaar.
Vanmorgen in de kerk heeft Ard het één en ander verteld over de gemeente in Zeewolde en alle zorgen en verdriet daar. Dit naar aanleiding van de attestatie van Jan-Willem. We hebben het in gebed bij God gebracht en zo de verbondenheid met elkaar gevoeld. Ook dit is gemeenschap der heiligen!
En toen hadden we vanmiddag ook nog een preek over zondag 16, waarin de vraag staat waarom wij dan nog moeten sterven.
Laat dit nou net ook de zondag zijn geweest die aan de beurt was op de zondag na het sterven van Femke. Niet te geloven hoe dingen soms samenvallen. Uiteindelijk heeft de dominee daar toen niet over gepreekt. Tenminste, dat kan ik mij niet herinneren. De hoofdtekst toen was psalm 18: met mijn God spring ik over een muur.
Nu werd er een heel mooie preek gelezen van ds. Klaas de Vries. Wij sterven omdat we doorgaan naar een nieuw leven in volmaaktheid, zodat we voor de tweede dood niet bang hoeven te zijn. Hij legde heel andere accenten, maar je luistert toch met wat jou bezig houdt in je hoofd. In elk geval ben ik er erg door gesterkt. Inderdaad, de dood is niet het laatste! Er is een leven na de dood. Zonder zonde, zonder verdriet, zonder pijn en zonder handicap. Wát een vooruitzicht.
05 December 2011 - 02:01
Stijnie:
Dat was vast een heel leuk avondje! Dat kun je wel zien aan de glunderende gezichten :)
Wat een leuke surprises! De hulppieten hebben goed hun best gedaan!
05 December 2011 - 06:25
Marjon:
Nou jullie heb het erg leuk gehad, mooi zo!!! Wat een leuke surprises hebben jullie voor elkaar gemaakt:)Vanavond zijn wij aan de beurt;) Ik ga nu eerst naar het werk op daar het grote feest te vieren! Fijne dag vandaag!
Liefs van mij X -
05 December 2011 - 08:44
Marrianne:
Sinterklaas vieren in een korte broek.
Wat een feest. (hier moeten we het doen met warme chocolademelk omdat het koud en nat is)
En wat een ontzettend leuke surprises!!!
Komt Sinterklaas vandaag ook nog op school?
05 December 2011 - 08:49
Anneke Veldman:
Sint vieren in je zomerkleren.
Toch heel bijzonder !
Veel plezier ! -
05 December 2011 - 20:10
Anja:
Hallo, daar ben ik weer! Ik kan weer zitten en rustig mijn verstand gebruiken (voor een korte tijd). Wat zijn jullie toch een creatievelingen! Het zijn stuk voor stuk kunstwerken!
Hoe is het met de teller? Nog 5 uur en dan moeten we op de 100.000 zitten. Oooo, dat gaat niet lukken. Moet ikzelf maar 644 keer de site gaan openen. Maar zo lang kan ik nog niet opzitten. Helaas , daar gaat mijn ticket! Dan toch maar naar Ameland (grapje).
Blij dat ik jullie weer kan volgen.