Happy hour - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu Happy hour - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

Happy hour

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

18 September 2011 | Nederland, Amsterdam

Ze zijn vandaag weer hard doorgegaan met metselen. Het appartement is nu klaar voor het beton. Van ons huis moet nog 1 stuk muur. Dat schiet mooi op.

Vanmorgen is Ard naar de vlakte van Hato geweest met de 2 dames die op Blue Bay logeren, en Ellen en Thijs. Eerst zouden Theo en Arjan mee, maar we waren helemaal vergeten dat zij bijles hebben op zaterdagmorgen. Dus nu ben ik met hen naar Punda geweest en mochten Ellen en Thijs met Ard mee. Die hebben een leuke ochtend gehad.
Ik heb me 2 uur vermaakt in de bieb. Heerlijk rustig! Dat wordt ons uitje voor de komende tijd op zaterdagmorgen.
En vanmiddag was er een happy hour van Thijs zijn klas. Alle kinderen met ouders waren uitgenodigd. Ellen mocht ook mee. Theo en Arjan zijn samen thuisgebleven, hebben hier samen broodjes knakworst gegeten.
Het was erg leuk om de kinderen allemaal eens te zien, bijna alle kinderen uit Thijs zijn klas waren er ook. Met heel veel ouders, een paar heb ik er gesproken. Het was bij een jongetje thuis: een megahuis met een megatuin. Dan kun je zoiets doen! Heel gezellig. Er zitten 3 jongetjes in die klas die net uit Nederland komen. Je ziet die drie ook erg naar elkaar toetrekken. Een van die drie woont ook nog eens hier dichtbij, kwamen we achter: op Boca Sami. Dat wordt nog gezellig. We hebben even telefoonnummers uitgewisseld. Handig om eens iets af te spreken.
Nu is Ard met Theo en Arjan naar Otrobanda, een honkbalwedstrijd. Zo hebben die ook nog iets bijzonders, vandaag. Een mannenuitje met een lekker ijsje in de pauze.
Ze hebben vanmiddag ook allebei nog een helm gekregen, met dat geskeeler hou ik mijn hart vast: dat raced keihard van de heuveltjes af. Het hoeft maar even een klein beetje verkeerd te gaan en dan lig je in puin. Liever niet. Het behang eraf is 1 ding, als je hoofd maar heel blijft. Nu nog een paar beschermers, want die zijn per ongeluk ook ergens in Nederland blijven liggen. Ik heb ze hier nog niet gevonden. We hadden een zak met nieuwe mee, die heeft Arjan, nu nog voor Theo en Ellen. Misschien bij de speelgoedwinkel.

• 18 September 2011 - 11:30

Harm Van Twillert:

Prachtige foto's zijn dit. De vaart zit er nu goed in, heerlijk! Heb een fijne zondag en groet Alice en Harmke, onze BB girls, haha. Bon siman.