Curt Smith en Guus Meeuwis
Door: vreugdenhillen
Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette
22 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Ard was al vroeg in de middag met Arjan, Ellen en Thijs op Mambobeach. Hij had vanochtend al gecheckt bij Dolfijn.fm of Guus ging soundchecken op het strand. Ja dus.
Maar elke keer vielen er buien, dus ik had zo mijn twijfels of het goed ging. Toch maar broodjes gesmeerd en tassen volgepakt met zwemspullen. Ik ging met Herman en Anja eerst Theo ophalen van school. Vanwege het drukke verkeer deden we er een eeuwigheid over om op het strand te komen bij Mambobeach. Ondertussen had Ard met de andere kinderen Curt Smith gespot. De beste honkballer van ons Nederlandse team, die afgelopen zondag de wereldbeker hebben gewonnen! Die zit dan gewoon bij Mambo een frietje te eten met zijn familie. En wil best met Ard en de kids op de foto. Leuke vent!
Daarna was het wachten op Guus. De band was al aan het opzetten. Elke keer moest er weer zeil overheen omdat het begon te spetteren. Toch was de zee wel lekker om in te zwemmen. Zie de foto's van Ard, Herman, Anja, Ellen en Thijs.
De wind kwam van de verkeerde kant. Er waren wilde golven. En de lucht werd steeds donkerder.
Op den duur vond ik het welletjes. En ook Theo en Arjan wilden graag naar huis. Eigenlijk wisten we ook niet waar we op moesten wachten. En om nou zeiknat te regenen voor je-weet-maar-nooit-waarop. Anja vond het ook prima om naar huis te gaan. De rest van het gezelschap wilde tot het bittere einde blijven.
Ze hebben succes gehad! Met Guus op de foto, een echte handtekening, gesprek met Guus en leden van de band. Ook Ruben was nog gekomen. Die woont dan ook vlakbij Mambo.
En wij kwamen al in Saliña in een enorme bui terecht. Ook op Mambo had het nog gehoost. Maar op de weg naar huis stroomde het water over de weg. Je kon niet meer zien waar de kant van de weg was. Het hoosde en het hoosde. Vreselijk. Ik heb het wel benauwd gehad. En dan in de buurt van Blue Bay komen en zien dat de weg droog is....
In de stad hebben ze vanwege het weer de pontjesbrug langs de kant gelegd. En de ferry's konden ook niet varen. Er reden daarom bussen tussen Otrobanda en Punda.
Pas om kwart over 6 waren Ard en Herman thuis met Thijs en Ellen. Toen zijn we hier nog naar de baai gegaan om friet te eten. Maar de kiosk was dicht vanwege het weer. Inmiddels was het gewoon opgeklaard, droog, helder, bijna windstil...Wel konden ze nog frietjes voor ons maken als we in de zithoek bij het restaurant wilden zitten. Nou, dat wilden we best wel, want het zit daar heel gezellig.
Bij de baai hadden ze lijnen gespannen. Met borden: verboden te zwemmen. Zulk slecht weer is het geweest vandaag.
Onnodig te zeggen dat er niks gebeurd is op de bouw. Hopen op mooier weer, morgen!
22 Oktober 2011 - 06:52
Marjon:
Wauw met Guus op de foto!!! Gaaf hoor!!! En kijk de aanhouder wint he;)!
Liefs van mij X -
22 Oktober 2011 - 10:21
Janneke Huisman:
wauw.. wat een belevenissen...heerlijk om te lezen. Tja..moet toegeven dat dit soort dingen echt niet hier te beleven zijn. Dus geniet maar lekker verder, zodat wij met jullie kunnen meegenieten. En doe de groeten aan Herman en Anja.
Liefs Janneke -
25 Oktober 2011 - 00:53
Theo Vreugdenhil :
"Ik ging met Herman en Anja eerst Theo ophalen van school. Vanwege het drukke verkeer deden we er een eeuwigheid over"
Mama geef de andere auto's maar weer de schuld hoor, volgens mij had u daar best mogen schrijven hoe u ons een rondleiding hebt gegeven over de Caracasbaaiweg, parkeerplaats van een kerk, rondje rijden bij Lion's dive en dan raar opkijken als blijkt dat u een rondje hebt gereden ( dat laatste was wel grappig) maar A.U.B even aanpassen
groet
jullie zoon