en wat nu?? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu en wat nu?? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ard en Mariette Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

en wat nu??

Door: vreugdenhillen

Blijf op de hoogte en volg Ard en Mariette

28 September 2011 | Nederland, Amsterdam

Er schijnt enig verschil van mening te zijn tussen de architect en de aannemer. Dat is minder leuk. Het resultaat is dat in elk geval morgen niet het cement gestort wordt. Aan het eind van de middag is Ard nog met Theo en Arjan naar de kavel geweest om te helpen met gaten hakken voor de leidingen, stenen stapelen en rotzooi opruimen. We zullen zien hoe het nu weer verder gaat.
Vanmorgen weer Papiamentu gehad. Het is zo lastig om na te moeten denken over wat je wil zeggen. Je kunt ook niet even wegdromen, dan ben je meteen de draad kwijt. Als je een verhaal wil vertellen dan duurt het zo lang voordat je de woorden hebt gevonden in je hoofd.
Bij de biebmeeting, aan het eind van de ochtend, is ons verteld hoe het allemaal werkt. Ik heb er veel zin in. Ga toch maar een uurtje meer helpen, want er zijn niet veel mensen die aangeboden hebben om te helpen.
Toen de jongens meegenomen, Ellen opgehaald en thuis een beetje rustig aan gedaan. Arjan heeft weinig huiswerk, deze week. Juf moest een beetje minder hard werken.
Ellen haar invaljuf vindt ook dat het niet zo hard hoeft te gaan.
En Thijs gelooft het allemaal wel. Werken doe ik op school wel, zegt hij.
Theo heeft bij Ard op kantoor zijn huiswerk gemaakt, voor hem lekker rustig, voor ons ook.
Het lijkt erop dat hij toch morgen gaat kennismaken bij Inselair, dan kan hij donderdag de snuffelstage doen. Ja, mooi op tijd voor elkaar....Ard wilde heel graag donderdagmiddag Theo en zijn medeleerling ophalen! :) Zo'n kans moet je niet laten schieten.

Hé Sandra, bedankt voor je tips. Ze hebben hier heel veel soorten olie, dus dat moet wel lukken, lijkt mij.
Het was vandaag ook weer stralend mooi weer. Da's echt genieten voor die muskieten...
Enne, Herman en Anja, ik hoop dat het mooie weer nog niet op is, over 3 weken!

• 28 September 2011 - 10:40

Fam De Bruin:

Jullie reisverslagen weer even gelezen en samen met anniek alle foto's bekeken.
    vanmiddag gaat groep 8 op kamp en het is hier stralend weer. Zo'n 25 graden.
    ze gaan het wel treffen. Hopelijk gaat de bouw snel weer verder.

Groeten fam. de Bruin.

• 28 September 2011 - 17:19

Anja:

Jaaaa, dat hoop ik ook! Het is hier op dit moment ook niet slecht. Maar ja, nog lang geen 30 graden. Aan de ene kant heb ik er reuze zin in en toch ... gieren de zenuwen af en toe door m'n lijf. Ik vind het reuze spannend wat er staat te gebeuren. Ik ga ook een verslag maken voor school, want ik krijg een week "studieverlof" . Het lijkt me leuk om op een aantal scholen te kijken en foto's te maken voor een power point.
    Die muskieten mag je wel verjagen hoor voor die tijd. Ik krijg ook altijd van die dikke schijven. Gelukkig vinden ze Herman lekkerder, dus blijf ik maar bij hem in de buurt.Sterkte met alle huis perikelen, het is wel een beetje moeizaam he? Houd je de moed er nog wel in?
    groetjes ook van Herman